Forældrerådgivning

På børnehjem i Tanzania, hvor jeg sammen med Børneulykkesfonden besteg Kilimanjaro som led i fundraising til fordel for aktivering af hospitalsindlagte børn i Danmark.Anmeldelse fra Facebook

"Jeg har haft fornøjelsen af Lenes hjælp flere gange.
Lene er altid grundig, velforberedt, engageret, empatisk og konstruktiv. Samtidig med det lytter hun og kommer med relevant input.
Lene ved virkelig meget om hvordan kommuner fungerer internt, tendensen på forskellige områder (blandt andet skoler, institutioner samt tabt arbejdsfortjeneste).
Derudover er hendes store viden om udfordringerne i en familie med børn med funktionsnedsættelser helt unikke.
Og så er Lene super nem at lave aftaler med og hun er altid hurtig med et svar.
Kan kun give Lene mine bedste anbefalinger 😊🙏🏼"


MOBIL

+(45) 20 85 64 86

FORÆLDRERÅDGIVNING

 

Rådgivning tilbydes til familier med børn og unge, der udfordrer forældreskabet; fx. skolevægring, psykiatriske diagnoser; autisme, ADHD, OCD, angst, handicap... m.m.


Når vores børn ikke trives, mister vi ofte overblikket og kan få brug for hjælp til at tænke klart og konstruktivt. Forældre har ofte beskeden erfaring med det sociale system og mange finder det svært at navigere i. Jeg kan hjælpe med at finde næste skridt, vurdere behovet for skift af skole- og/eller botilbud, samt hjælpe med samarbejdet med kommuner og sociale tilbud.


Jeg hjælper med at vurdere og pege på pædagogiske løsninger. Jeg rådgiver på baggrund af familiens samlede situation, bevarer overblikket og skaber kontakten, så I kan komme videre og jeres barn kan få den nødvendige hjælp og støtte.


Jeg støtter samarbejdet med sagsbehandler, institutioner og skoler, og har fokus på forældreinddragelse som ressource til barnets bedste.


Jeg deltager i møder og udarbejder skrivelser til brug for klagesager.


Jeg tilbyder ligeledes §54 støtte i forbindelse med dit barns anbringelse.

 

Kontakt mig, hvis du ønsker et tilbud. Du finder kontaktinformation herunder eller skriv via kontaktformularen her.