Kompetenceudvikling

 

KOMPETENCEUDVIKLING, SUPERVISION & SPARRING

 

Mit fokus er at støtte jer, som ønsker at skabe forandringer. Målet er personlig og faglig opkvalificering.

Jeg har erfaring med flere forskellige tilgange: kognitiv, systemisk, narrativ og løsningsfokuseret.

Jeg tager udgangspunkt i modtagerens behov og personlighed, og navigerer efter det, som fungerer bedst.

Vi skaber udvikling gennem erfaringer, ressourcer og kompetencer.

KOMPETENCEUDVIKLING


Jeg har proceskonsulentens øje for organisationens strategi og mål. Passer organisationens kompetencer til dens mål? Er der en rød tråd i arbejdet? Inddrages medarbejderne, så organisationens mål bliver fælles mål?


Vi udarbejder sammen et program, der er tilpasset organisationens udfordringer, målsætning og medarbejdere. Vi udarbejder ligeledes plan for opfølgning og evaluering.

SUPERVISION


Jeg tilbyder supervision til teams på institutioner og skoler. Vi inddrager ressourcer og potentialer og der skabes i fællesskab nye løsninger på fastlåste problematikker.


Supervisionen tager udgangspunkt i den daglige praksis.

SPARRING


Jeg tilbyder ledersparring til de medarbejder- og driftsproblematikker, vi som ledere møder i hverdagen.  Særligt som ny leder er det min erfaring, at det kan det være gavnligt med en ekstern coach, der stiller spørgsmål til arbejdet, mål, ønsker og drømme; en samtalepartner, der hjælper med at få styr på og prioritere alle de gode intentioner, du har for organisationen.


Jeg sparrer også gerne med medarbejdere om forældresamarbejde, konkrete børne-/ungesager eller der hvor arbejdet gør ondt og sætter sig spor. Medarbejdere på institutioner og skoler bruger sig selv som værktøj og det betaler sig at investerer tidligt og undgå mistrivsel. En enkelt eller få samtaler kan få medarbejdere til at genfinde motivation og arbejdsglæde.MOBIL

+(45) 20 85 64 86