Privat socialrådgiver

På børnehjem i Tanzania, hvor jeg sammen med Børneulykkesfonden besteg Kilimanjaro som led i fundraising til fordel for aktivering af hospitalsindlagte børn i Danmark.Anmeldelse fra Facebook

"Jeg har haft fornøjelsen af Lenes hjælp flere gange.
Lene er altid grundig, velforberedt, engageret, empatisk og konstruktiv. Samtidig med det lytter hun og kommer med relevant input.
Lene ved virkelig meget om hvordan kommuner fungerer internt, tendensen på forskellige områder (blandt andet skoler, institutioner samt tabt arbejdsfortjeneste).
Derudover er hendes store viden om udfordringerne i en familie med børn med funktionsnedsættelser helt unikke.
Og så er Lene super nem at lave aftaler med og hun er altid hurtig med et svar.
Kan kun give Lene mine bedste anbefalinger 😊🙏🏼"Reference fra september 2019: "Vi har siden april 2019 haft Lene til at hjælpe os. Hun har med sin store viden inden for specialskoler, hjulpet os som familie med et barn med særlige behov. Lene har også et stort kendskab til hvordan kommuner arbejde internt, og har hjulpet os trygt og sikkert igennem et kringlet system. Lene har hjulpet os med alt fra det juridiske til vejledning og kommunikation imellem skole og kommune. Lene er utrolig professionel, velforberedt, engageret og yderst empatisk. Lene har stor forståelse for, hvordan det er at være en familie med et barn med særlige behov. Lene er enormt effektiv, og man får derfor lynhurtigt svar på sine spørgsmål . 

Vi kan kun give Lene vores varmeste anbefalinger. Vi havde ikke kunne klare denne kamp, uden hendes hjælp."

PRIVAT SOCIALRÅDGIVER

 

Rådgivning tilbydes til familier med børn og unge, der udfordrer forældreskabet; fx. skolevægring, psykiatriske diagnoser; autisme, ADHD, OCD, angst, handicap... m.m.


Når vores børn ikke trives, mister vi ofte overblikket og kan få brug for hjælp til at tænke klart og konstruktivt. Forældre har ofte beskeden erfaring med det sociale system og mange finder det svært at navigere i. Jeg kan hjælpe med at finde næste skridt, vurdere behovet for skift af skole- og/eller botilbud, samt hjælpe med samarbejdet med kommuner og sociale tilbud.


Jeg hjælper med at vurdere og pege på pædagogiske løsninger. Jeg rådgiver på baggrund af familiens samlede situation, bevarer overblikket og skaber kontakten, så I kan komme videre og jeres barn kan få den nødvendige hjælp og støtte.


Som privat socialrådgiver støtter jeg samarbejdet med sagsbehandler, institutioner og skoler, og har fokus på forældreinddragelse som ressource til barnets bedste.


Jeg deltager som bisidder eller partsrepræsentant i møder og udarbejder skrivelser til brug for klagesager.


Jeg tilbyder ligeledes §54 støtte i forbindelse med dit barns anbringelse.

 

Kontakt mig, hvis du ønsker et tilbud. Du finder kontaktinformation herunder eller skriv via kontaktformularen her.

MOBIL

+(45) 20 85 64 86