REFERENCER

REFERENCER

Feedback er vigtigt for mit arbejde og det er ALTID rart for mig at få tilbagemeldinger på, hvor mit arbejde har bragt jer hen.

Mange er søde til at sende en hilsen, til trods for en travl hverdag. Her er nogle eksempler.

" Jeg er dybt taknemlig for din hjælp dengang hun var så dårlig. Du så
straks hvad hun havde brug for, hjalp os med alt det skriftlige og kampen med X kommune. Uden din hjælp, havde "C" slet ikke været hvor hun er i dag.

For 3 år siden gik jeg hjemme og passede på hende døgnet rundt. Hun var selvmordstruet og kunne ingenting, bare noget så simpelt som at gå i bad, eller finde noget at spise var for svært. Og i dag er hun næsten sig selv igen, glad, stråler, udvikler sig.

Jeg er dybt taknemlig for din hjælp - tusind tusind tak!"

---

"Det kan være udmattende at stå alene med systemet, stresse og slås med kommunen , fordi man prøver at give de bedste vilkår til ens handikappet barn. Man læser paragraffer og forsøger at være sit barns advokat, men kommer måske til kort alligevel, da man ikke har den nødvendige ekspertise og erfaring, heldigvis var der en kvinde der anbefalede Lene da jeg stod i den situration .

Lene hjalp med at skrive til kommunen og ankestyrelsen, for at min datter kunne få det rette tilbud. Lene var en uundværlig støtte i den process og jeg endte med at få min datter på den “ bedste “ skole, der tilgodeser hendes behov.

Lene er top professionel, grundig  og meget nærværende og varm i sin tilgang til andre mennesker .

Lene har ydermere været meget behjælpelig i forbindelse med mine ansøgninger om tabt arbejdsfortjeneste og aflastning, og takkede være hendes ildhu er det lykkes at få tildelt begge.

Lene ringer og tjekker op på om alt går som forventet,  og udviser stor faglighed og personlig varme samtidig.

Lene arbejder tværfagligt , i mit tilfælde med min fagforening og ledelse . Det har været en absolut gave, og jeg var ikke kommet helskindet  igennem 2019 uden Lene."

"Lene har en stor faglig indsigt i området og kunne hurtigt og effektivt skabe overblik og forståelse for sagen.

Hun har et stort kendskab til lovgivning, kommunal sagsgang og beslutningsprocesser, så vi kunne målrette argumentationer og fokus i sagen.

Lene udviste et imponerende engagement, medfølelse for vores situation og hende passion for området var tydelig igennem hele processen.

Lene fik overdraget sagen og på få dage udarbejdede hun klagen og senere skrivelse til ankenævnet. Hun hjalp også med indsigt og vejledning, som i sidste ende fik lagt pres på kommunen og resulterede i en omgørelse med tilbud om plads på en integreret behandlingsskole.

Vi kan varmt anbefale hende rådgivning og bistand i lignende sager."

 

"Kære Lene

Jeg vil lige informere om at sagen i Kommunen er afsluttet!!

 

Jeg vil meget gerne takke dig for din hjælp i denne process, det har været helt uvurdeligt for mig, det har været en kæmpe kæmpe støtte. Du er super professionel, men også sød, nærværende, lyttende og støttende. Det har været så trygt for mig at kunne spørge dig!

 

Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre.

 

En lille opdatering om os...."

 

 

"Jeg har haft fornøjelsen af Lenes hjælp flere gange.

Lene er altid grundig, velforberedt, engageret, empatisk og konstruktiv. Samtidig med det lytter hun og kommer med relevant input.

Lene ved virkelig meget om hvordan kommuner fungerer internt, tendensen på forskellige områder (blandt andet skoler, institutioner samt tabt arbejdsfortjeneste).

Derudover er hendes store viden om udfordringerne i en familie med børn med funktionsnedsættelser helt unikke.

Og så er Lene super nem at lave aftaler med og hun er altid hurtig med et svar.

Kan kun give Lene mine bedste anbefalinger"

 

Lene Møllgaard

PRIVAT SOCIALRÅDGIVER

Jeg har kontor hos Center for Psykoedukation og Læring, Frederiksgade 7, 4., 1265 København K

Mobil +(45) 20 85 64 86

E-mail LM@Lene-M.dk

Web Lene-M.dk

Følg mig på Facebook

Følg mig på LinkedIn

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked