Referencer

"Jeg har haft fornøjelsen af Lenes hjælp flere gange.
Lene er altid grundig, velforberedt, engageret, empatisk og konstruktiv. Samtidig med det lytter hun og kommer med relevant input.
Lene ved virkelig meget om hvordan kommuner fungerer internt, tendensen på forskellige områder (blandt andet skoler, institutioner samt tabt arbejdsfortjeneste).
Derudover er hendes store viden om udfordringerne i en familie med børn med funktionsnedsættelser helt unikke.
Og så er Lene super nem at lave aftaler med og hun er altid hurtig med et svar.
Kan kun give Lene mine bedste anbefalinger 😊🙏🏼"

"Vi har siden april 2019 haft Lene til at hjælpe os. Hun har med sin store viden inden for specialskoler, hjulpet os som familie med et barn med særlige behov. Lene har også et stort kendskab til hvordan kommuner arbejde internt, og har hjulpet os trygt og sikkert igennem et kringlet system. Lene har hjulpet os med alt fra det juridiske til vejledning og kommunikation imellem skole og kommune. Lene er utrolig professionel, velforberedt, engageret og yderst empatisk. Lene har stor forståelse for, hvordan det er at være en familie med et barn med særlige behov. Lene er enormt effektiv, og man får derfor lynhurtigt svar på sine spørgsmål . 

Vi kan kun give Lene vores varmeste anbefalinger. Vi havde ikke kunne klare denne kamp, uden hendes hjælp."Feedback betyder noget...


Din feedback på mit arbejde betyder meget, både for mig og for kommende kunder.

Her kan du se nogle af dem jeg har været heldig at få tilsendt.


Du kan sende mig en mail eller lave en anmeldelse på min Facebookside her."Det kan være udmattende at stå alene med system stresse og slås med kommunen , fordi man prøver at give  de bedste vilkår til ens handikappet barn. Heldigvis var der en kvinde der anbefalede Lene da jeg stod i den situation.


I forhold til  skoletilbud til min datter med autisme hjalp Lene med at  skrive til kommunen og ankestyrelsen,  for at min datter kunne få det rette tilbud. Lene var en uundværlig støtte i den process og jeg endte med at få min datter på den “ bedste“ skole, der tilgodeser hendes behov. Lene er top professionel, grundig  og meget nærværende og varm i sin tilgang til andre mennesker.

 

Lene har ydermere været meget behjælpelig i forbindelse med mine ansøgninger om tabt arbejds fortjeneste og aflastning, og takkede være hendes ildhu er det lykkes at få tildelt begge . Lene giver ikke op, hun følger en hele vejen. Er der en udfordring , så er hun fuldstændig dedikeret til at få det løst. Hun er målrettet og motiveret .  

 Lene ringer og tjekker op på om alt går som forventet,  og udviser stor faglighed og personlig varme samtidig.

 Det har været en absolut gave, og jeg var ikke kommet helskindet  igennem 2019 uden Lene .

Tusinde tak til Lene, som i min optik er årets kvinde  og social rådgiver 2019."